Guruló mokka Ábrahámhegyen

posted in: Utazás | 0

Szeretek olyan helyekről írni, ahol igazán “emberközeli” érzéseim vannak. Balatoni bringatúrák alkalmával fedeztem fel Ábrahámhegyen a Guruló mokka nevű kávézó-italozó megállót, amit egy nagyon kedves házaspár működtet.

A hely nagyon bájos, egy vízpart közeli telken lett kialakítva, a bicikliút mentén. Hűs terasszal isteni finom kávéval, sörrel, frissítőkkel várja a bringásokat. Egyre többen járnak a nyaralófaluból is ide kávézni, amiért nem csak a finom kávé, de a házigazdák kedvessége is felelős.

A vendég ösztönösen érzi, ha egy helyen nem a meggazdagodás vágya hajtja a vendéglátókat, nem “ipari”, mesterkélt vendégfogadás van, hanem őszinte, szívbéli fogadtatás. András és Erzsike mindig széles mosollyal, barátsággal fogadják az erre kerekezőket és emiatt nagyon jó újra és újra megállni itt. Szuper érzés látni, hogy mindig van egy kedves szavuk a betérőkhöz, egy jó történetük amit megosztanak, egy-egy érdeklődő kérdésük.

A Guruló mokkában a törzsvendégek száma is egyre nagyobb, hozzánk hasonlóan egyre többen szeretnek megállni itt. Úgy hallottuk a legnagyobb kedvenc a jegeskávé, ami isteni finom (fagyival készül), mi is teszteltünk és tényleg itt a legjobb a Balatonon!

A Guruló mokkát hétvégente biztosan nyitva találjátok Ábrahámhegyen, a Park utcában. Csak ajánlani tudom a helyet, álljatok meg egy jó kávéra, limonádéra vagy fagyira ha épp Ábrahámhegyen gurultok, mert vérbeli vendéglátásban lesz részetek!