Inspiráló budapesti helyek – HelloAnyu

posted in: Egyéb | 0

Kétheti rendszeres BRAINSTORMING találkozók helye a HELLOANYU,  Budapest talán legismertebb bababarát kávézója. Lazulás, gyerekzsivaj, értékes, finom falatok és könnyed hangulat. Tuti választás, ha kisgyerekes anyukákkal akarsz találkozni 🙂

ahainspiráció-spanyolországi-nyelvtanulásRékával, a SPANYOLORSZÁGI NYELVTANULÁS megálmodójával egy női vállalkozói reggelin találkoztunk, és hamar rájöttünk, hogy egy hullámhosszon pörgünk sok téren, leginkább a vállalkozói lét és önfejlesztő-üzletfejlesztő témákban. Közösen találtuk ki az ONLINE TANÁR LESZEK workshopot, amit korábban havi rendszerességgel szerveztünk meg. Mióta Réka babája, Koppány megszületett, kevesebb idő jut a workshopokra és a “munkamegbeszélésekre”, ezért nagyon adta magát, hogy keressünk egy bababarát helyet, ahol Koppánnyal együtt is tudunk találkozni.

Réka szerencsére a szülés után hamar visszatért a “szabadúszók” pörgésébe, és ő inspirálta, hogy rendszeres találkozókon ötleteljünk tovább, egymás vállalkozásának témájában. Ennek állandó helyszíne lett a HELLOANYU. Amikor először beléptem a helyre, rögtön megragadott a laza hangulat, cipő le, papucs fel és találj magadnak helyet a babák és mamák útvesztőjében.ahainspiráció-helloanyu

Ami a legjobban tetszik, hogy a fogyasztható ételek és italok nagyon minőségiek, finomak és árban sem vészesek. Bár nekem nincs gyerekem, de látom, hogy a kisgyerekes Anyukák hihetetlenül megtalálják itt a számításukat: tudnak egyet kávézni, enni-inni szocializálódni, miközben a gyerek kúszik-mászik és láthatóan ez nem zavar másokat.

ahainspiráció-helloanyuA HELLOANYU tényleg a gyerekekre lett kitalálva, épp annyi, ha nem több terük van, mint a felnőtteknek, van egy csomó játék, van pelenkázó és az egész kialakítás fesztelenséget, otthonosságot sugároz. Tényleg úgy érezheted magad, hogy vendég vagy egy gyerekes ismerősöd nappalijában, természetes, oldott légkör uralkodik.

Tök jó alkalom, ha más szülőkkel akarsz beszélgetni, miközben a gyerekek elvannak, a kínálat pedig hoz mindent, amit egy kávézó-bisztrótól várhatsz: van kávé, szörp, szendvics, süti, ebédmenü (isteni finom). Ehhez jönnek hozzá a kreatív workshopok, melyek számos témában adnak inspirációt, felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt.

Jártam már több bababarát felnőtt helyen, de a HELLOANYU inkább felnőttbarát baba-hely, mert nem egy elszigetelt gyerek-sarokkal oldja meg a témát, hanem egy igazán használható, kényelmes és barátságos környezet megteremtésével.

Egyszóval: szívből ajánlom őket, ha egy jó kávéra, egy kellemes, fesztelen, otthonos beülésre vágysz, pláne, ha kisgyerekes ismerősökkel akarsz találkozni!

Fülöp Johanna

HELLOANYU FACEBOOKON >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.