Workshop helyszínek Budapesten

Egyre többen szerveznek csoportos megmozdulást, meetupot, tájékoztatót, workshopot valamilyen témában. Nekik szól ez a válogatás, amiben az általam tesztelt budapesti helyszíneket próbáltam ki. Sajnos ezen a listán már nincs rajta saját helyem, az AHA inspirációs műhely, pedig szuper hely volt, azóta sem találok olyat!!!

terembérlés-budapestBUSINESS, COACHING, BRANDING – KÖZÖSSÉGI IRODÁKBAN

A legtöbb közösségi irodában van kisebb-nagyobb terem, amit workshopok megtartására használni lehet. A legmenőbb kétség-kívül a Kaptár rendezvényterme, a Kaptár originál helyén mind a lenti, mind a fenti terem szuper. Az egész Kaptár nagyon multikulti, modern, barátságos és inspiráló. Nem olcsó, de ha behozza az árát a rendezvény, akkor megéri! Nekem 10/9 de csak azért 9 mert elvből nem adok 10 pontot semmire, hiszen még annyi mindent nem láttam!!!

terembérlés-budapest
Forrás – Kaptár facebook

Próbáltam már az Impact Hubot is, vagyis csak résztvevőként teszteltem a nagy és egy kicsi termüket. Ez sem rossz, a nagyterem elég stílusos és tényleg jó nagy, főleg nagyobb előadásnál lehet hasznos. Nekem 10/7 korrekt helyszín, de azért nem a megismételhetetlen életérzést hozza.

Óbudán nemrég nyílt a Szinbád Közösségi iroda és Rendezvénytér – részben itt, részben a szomszédos Esernyős kávézó különtermeiben nagyon színvonalas termeket lehet bérelni.

Ár/érték arányban egész jó a H13 központ ahol kisebb termet is lehet bérelni, kedvesek a munkatársak, a termek felszereltek és a hely nagyon fiatalos.

terembérlés-budapest

NAGYOBB ELŐADÁSOK ELEGÁNS KÜLÖNTERMEKBEN

Egy üzleti reggelit szerveztünk a LARUS rendezvényközpontban, ezt csak feketeöves rendezvényekhez ajánlom, drága és nem teljesen 100 % a szolgáltatás, viszont nagyon szép a hely és fantasztikus a kaja! A belvárosi GARIBALDI kávézóban nagyon kedves, barátságos és színvonalas különterem van, ez is a magasabb kategóriás eseményekhez ajánlott.

SPIRI-EZO TÉMÁKHOZ

Oké, nem csak ezo témában próbáltam, de leginkább ehhez ajánlom a MAGNET HÁZ termeit. Nagyon profi a berendezés, minden pontos, jók és hangulatosak a termek, könnyű a megközelítés, csak ajánlani tudom. Egy időben többször is béreltem náluk termet és fantasztikusan jó volt a kommunikáció, sajna annyira jó hely, hogy már alig lehet termet szerezni, de érdemes kitartónak lenni! 10/8 szerintem, azért csak 8 mert az én műhely-alkalmaim témájához nem passzolt 100%-osan a hely hangulata, amúgy nagyon ajánlom ezoterikus, spiri és önismereti témákhoz.

Hasonlóan jó tapasztalatom volt a belvárosi VAN EGY HELY központtal. Itt is többféle terem van, nagyon hangulatos az egész, jó fej a tulajdonos és szerintem elég jó áron lehet bérelni igazán hangulatos szobákat, termeket.

Image result for van egy hely

ÉS FUTNAK MÉG AZ OLCSÓ FÁIN OKTATÓTERMEK

Kezdéshez talán elég lehet egy jó kis “fapados” árú terem, pl. a Károly körúton, vagy a Nyugatinál. Ezek olcsó termek, sajnos a szolgáltatás sem kivételes, székek, asztalok, WIFI, mosdó, mást nagyon ne várj. Én többször jártam ilyen helyeken, általában oké volt minden, de ezeket tényleg inkább a kezdeti lépésekhez ajánlom, amikor még nagyon számít az ár!

És akkor vannak alternatív lehetőségek, mert workshopot tartani lehet kávézókban, éttermek különtermeiben is, akár szabadtéren egy jó sörsátor alatt. Nekem ezek közül a legjobban a kávézós megoldás tetszik, a Murok Café illetve a Slow foodiez tök jó galériával bír és itt nyitottak is arra, hogy programhelyszínné váljanak, ráadásul még remek ellátást is tudnak adni, ha igény van rá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.